вторник, 26 ноября 2013 г.

В школах города объявлены новые городские конкурсы, в которых наша школа принимает непосредственное участие.
1. Всеукраїнський гуманітарний  конкурс «Космічні фантазії» (роботи приймаються до 4 грудня)
Умови конкурсу:


Учасники представляють творчі роботи, в яких в літературній або художній формі відображаються реальні космічні явища чи події, фантастичні сюжети чи образи, уявлення автора про космічні процеси у Всесвіті, розвиток Землі, інопланетних систем та позаземних цивілізацій. В цьому напрямку розглядаються роботи в галузі літератури, образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва в секціях: 
-  літературна творчість (проза, вірші, сценарії космічної гри, шкільні вечори)
-            образотворче мистецтво (живопис, малюнок, графіка, естамп, колаж, аплікація, комікс);
-            декоративно-ужиткове мистецтво (вироби з паперу, ниток, тканини, хутра, шкіри та інших матеріалів; вироби з глини, м’яка іграшка, вишиванка, вироби з природного матеріалу, вироби з бісеру);
         Розглядаються роботи розміром 40 х 60 см, виконані у будь-якому стилі (техніці), що відображають як реальні картини космічного простору, авіаційної і ракетної техніки, так і уявлення дітей про них або інопланетні системи, позаземні цивілізації. Роботи на жорстку основу не клеїти і не згортати.
Переможці  та призери міського етапу в кожній секції нагороджуються  грамотами управління освіти.
Кращі роботи будуть рекомендовані для участі в обласному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».
2. ЕКО-ЯЛИНКА - всеукраїнський конкурс (до наступного понеділка). 
Створити до Новорічних свят альтернативну ялинку з уживаних матеріалів та побутових відходів: поліетилену, пластику, картонних упаковок, жерстяних банок, деталей зламаної техніки, комп'ютерних комплектувальних матеріалів тощо.





Комментариев нет:

Отправить комментарий